Stay Healthy!

Zoals bekend mogen fotomodellen niet onder de maat 32 of boven maat 36 liggen, tenzij het modellen moeten zijn voor een specifieke opdracht waar deze maten niet voor gelden. Dat wil dus zeggen dat ze normaal gesproken lichamelijk bijna perfect moeten zijn met een borstomvang tussen de 80 en 90 cm en een taille van 60 of minder. Dit kan voor de modellen soms een groot probleem zijn wanneer ze aanleg hebben om zwaarder te worden. De fotomodellen volgen dan ook een streng eetpatroon en houden zich bovendien zoveel mogelijk in beweging.

Bij Nora Mullen wordt er duidelijk op gewezen dat de modellen naast het strenge eetpatroon geen gebruik mogen maken van amfetaminen of ephedrine omdat verslavend en bovendien schadelijk voor het lichaam is. Daarom maken veel modellen van Nora Mullen gebruik dan natuurlijke supplementen die te vinden zijn op Stayhealty. Deze supplementen kunnen worden gebruikt als aanvulling wanneer ze een dieet volgen ofwel om te detoxen waarmee ze hun huid eveneens in optimale conditie behouden. Voor de jonge dames is het dan ook van essentieel belang een gezond dieet te volgen en ervoor te zorgen hun fantastische figuur te behouden gepaard met een glanzende, gezonde en mooie huid.

Stayhealthy wordt dan ook sterk aanbevolen door Nora Mullen aan mensen die gezond willen afslanken. De producten die op deze site worden aangeboden samen met de recepten en tips zijn 100% natuurlijk en kunnen door jong en oud veilig worden gebruikt zonder nare consequenties voor het lichaam. Daarnaast raad Nora Mullen ook aan afstand te doen van de weegschaal en onnodige stress te vermijden. Dit is namelijk één van de meest bekende redenen waardoor de meeste mensen hun dieet onderbreken wanneer zien op de weegschaal dat ze niet snel genoeg afvallen. Afslanken is gelijk aan geduld en doorzettingsvermogen maar kan makkelijker gemaakt worden wanneer er de juiste supplementen voor worden gebruikt.

 

Nora Mullens Casting 2017 | Alle rechten voorbehouden. Theme by Flythemes