Onze kruipruimte is geïsoleerd voor lekkere warme voeten

De kruipruimte is de ruimte onder de woning waarin vaak de leidingen en rioleringsbuizen aanwezig zijn. De kruipruimte is door de vochtigheid, vieze vloer en in sommige gevallen ongedierte vaak niet de favoriete ruimte van de woning. Logisch want bovenstaande nodigt natuurlijk niet echt uit.

Soms is er geen ontkomen aan om een kijkje in de kruipruimte te nemen omdat er zich iets voordoet met de leidingen of het riool. Er kunnen zich naast deze problemen ook nog problemen vanuit de kruipruimte komen zoals stank, muggen en een vochtige woning.  Erg vervelend maar soms wel de reden om de kruipruimte te moeten betreden.

Wanneer u uw kruipruimte weer een gezonde, droge en ongedierte vrije ruimte wilt maken is kruipruimte renovatie/ kruipruimte isolatie een zeer goede optie. De kruipruimte kan namelijk de nodige problemen veroorzaken omdat de ruimte verzakt is en verzakking is op te lossen door de kruipruimte te laten ophogen. Is de kruipruimte (weer) op niveau is het voor het overlast van vocht, kou en schimmels een zeer goede optie de kruipruimte te laten isoleren. De isolatie zorgt er namelijk voor dat er een gezond klimaat ontstaat in de kruipruimte waarvan u veel profijt heeft in de woning.

De problemen van vocht, schimmels en kou in de woning komen namelijk in 90% van de gevallen vanuit de kruipruimte. Omdat deze niet op niveau is en onvoldoende geïsoleerd. Naast isolatie in de kruipruimte is het zeer belangrijk de ruimte te ventileren, sluit daarom nooit de ventilatieroosters in de gevel, welke uitkomen in de kruipruimte, af. De ventilatie roosters zorgen voor droge lucht en dit is juist in een kruipruimte zeer belangrijk.

SCHOTGROEP Isolatie werkt met verschillende gecertificeerde producten die ervoor zorgen dat bovenstaande problemen tot het verleden horen. Wij gaan voor het beste resultaat, zorgen voor een gezonde en droge kruipruimte. Bent u en uw woning toe aan een kruipruimte renovatie neem dan contact met ons op.

Nora Mullens Casting 2017 | Alle rechten voorbehouden. Theme by Flythemes