Modellenwereld

Bijna elke vrouw droomt er tegenwoordig van, model worden. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd, en ook niet iedereen houdt ervan. Je moet namelijk aardig wat dingen opgeven om model te worden. Zo kan je bijvoorbeeld niet alles meer eten, je krijgt een duidelijk eet beleid. Er zijn tegenwoordig allemaal verschillende soorten modellen, niet alleen meer het standaardmodel. Je hebt tegenwoordig zelfs elleboogmodellen. Natuurlijk is een belangrijk punt voor de modellenwereld kledingstijl. Je moet er wel goed uitzien met gekregen kleding. Je ziet tegenwoordig in grote steden op grote borden reclames met modellen. Het is dus niet een kleine wereld.

Modellen moeten vaak minimaal 175 cm zijn. Verder zijn er ook wat andere voorwaarden, zo mag je bijvoorbeeld geen tatoeages hebben. Het is dus niet voor iedereen. Als het wel iets voor je is, is het hartstikke leuk. Zo heb je vaak shoots en kan je over de hele wereld reizen. De ene keer heb je een shoot in Nederland en de andere keer in Spanje. Het is dus nooit saai. Het mooie is, is als je naar het buitenland moet voor een shoot dat je hotel gewoon betaald wordt. Je hebt als het ware een gratis vakantie.

Nora Mullens Casting

Modellenwerk wordt wel goed betaald, en je hebt minimale inspanning. Het is geen fysiek werk. Voor vele is het daarom een ideale baan. Modellenwerk is vooral in Amerika en Japan heel groot. Dit heeft ook te maken met dat deze 2 landen vaak trendsetters zijn in de mode. En om de nieuwste trends te promoten heb je modellen nodig. De nieuwste trends komen dus vaak uit Amerika of Japan, de invloed op Europese landen is vooral groot. Wil je de hele wereld over reizen, meld je dan aan bij Nora Mullens Casting. We werken vooral in Milaan en je komt op tijdschriften en grote borden. klik hier voor meer informatie over ons.

Nora Mullens Casting 2017 | Alle rechten voorbehouden. Theme by Flythemes