Fotoshoot Feetje kinderkleding

Deze keer is Nora Mullen opzoek naar de mooiste baby´s die geschikt zijn om de aankomende Feetje kinderkleding collectie vast te leggen. Hiervoor gaan we dus weer een casting doen om de leukste snoetjes er tussenuit te zoeken voor deze opdracht van Feetje kinderkleding.

Ben jij de trotse moeder van een prachtige baby en heb je zin om hieraan mee te doen? Dan kun je jouw baby hiervoor inschrijven door het formulier in te vullen en een foto van je baby bij te sluiten. Na 24 uur krijg je van ons dan een bericht om op een gesprek te komen samen met jou baby zodat we met beiden kennis kunnen maken. De fotoshoot voor Feetje kinderkleding wordt in twee etappes gedaan waarvoor je dus bereid moet zijn om hiervoor naar Amsterdam te reizen en twee dagen samen met jou baby daar door te brengen.

Je wordt op kosten van Feetje kinderkleding ondergebracht in een accommodatie waar je gedurende de fotoshoot ten alle tijden aanwezig dient te zijn. Ook de maaltijden worden door Feetje verzorgd maar alle overige kosten zullen voor eigen rekening zijn. De baby dient gezond te verschijnen voor de fotoshoot dat wil dus zeggen dat we geen baby´s ontvangen met griep of andere aandoeningen waardoor de fotoshoot onderbroken zal moeten worden. Na de fotoshoot kun je meteen naar huis terug keren en zal je binnen 8 werkdagen uitbetaald worden. Feetje kinderkleding en Nora Mullen staan klaar om van jouw baby een sterretje in de modewereld te maken. Schrijf je in en stuur ons een foto van jouw baby, wie weet staat jouw kind het aankomende seizoen op de startpagina van Feetje kinderkleding. De hele dag is mogelijk gemaakt door Amazing Kids.

Nora Mullens Casting 2017 | Alle rechten voorbehouden. Theme by Flythemes